Raportit

Raportit

Palveluumme sisältyy useita erilaisia raportteja. Raporttien avulla hahmotat liiketoimintasi taloudellisen tilanteen paremmin. Lisäksi raportit ovat tärkeä osa kirjanpitoa.

Ominaisuudet

Alta löydät tarkemman erittelyn ominaisuuksista.

Myyntiraportti

Listaus laskuista valitulla aikavälillä. Raportilla voit valita raportilla käytettävän laskun arvopäivän (laskun päivämäärä tai maksun päivämäärä) sekä maksun tilan (maksetut, avoimet tai kaikki). Raportti on saatavilla myös asiakaskohtaisesti.

Ostoraportti

Listaus ostoista valitulla aikavälillä. Raportilla voit valita raportilla käytettävän tositteen arvopäivän (tositteen päivämäärä tai maksun päivämäärä) sekä maksun tilan (maksetut, avoimet tai kaikki).

Myynnit kuukausittain

Listaus myynneistä kuukausittain. Raportilla voit valita raportilla käytettävän laskun arvopäivän (laskun päivämäärä tai maksun päivämäärä) sekä maksun tilan (maksetut, avoimet tai kaikki). Raportti on saatavilla myös asiakaskohtaisesti.

Myynnit tuotteittain

Listaus myynneistä tuotteittain. Raportilla voit valita raportilla käytettävän laskun arvopäivän (laskun päivämäärä tai maksun päivämäärä) sekä maksun tilan (maksetut, avoimet tai kaikki).

Pdf-raportit

Voit ladata pdf-muotoisen kaikista raporteista. Raportti sisältää annetut parametrit sekä varsinaisen listauksen.

Myyntisaamiset

Listaus maksamattomista laskuista valitulla ajanhetkellä. Raportti on saatavilla myös asiakaskohtaisesti.

Ostovelat

Listaus maksamattomista ostoista valitulla ajanhetkellä.

Myynnit asiakkaittain

Listaus myynneistä asiakkaittain. Raportilla voit valita raportilla käytettävän laskun arvopäivän (laskun päivämäärä tai maksun päivämäärä) sekä maksun tilan (maksetut, avoimet tai kaikki).

Yhteenvetoraportti

Listaus myynneistä ja ostoista valitulla aikavälillä. Raportilla voit valita raportilla käytettävän laskun arvopäivän (laskun/tositteen päivämäärä tai maksun päivämäärä) sekä maksun tilan (maksetut, avoimet tai kaikki).

AVL-erittelyt

Suurin osa raporteista sisältää ALV-erittelyn. Erittely on erityisen kätevää mikäli raportti sisältää useamman verokannan myyntejä/ostoja.

Kuvia

Raportit - Myyntiraportti
Raportit - Myynnit kuukausittain
Raportit - Myynnit asiakkaittain
Raportit - Myynnit tuotteittain
Raportit - Myyntisaamiset
Raportit - Ostoraportti
Raportit - Ostovelat
Raportit - Yhteenveto